Persondatapolitik

Uanset om du handler i vores web-shop, i vores butik eller får bragt varer via vores distribution, bestræber Full House sig altid på at give dig den bedste kundeoplevelse. Når du handler hos Full House beskytter vi og respekterer vi dine personoplysninger.
Full House A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager og/eller indsamler om dig. Du kan kontakte os pr. e-mail på seo@fullhouse.dk, tlf. 33 55 08 08 eller pr. brev til Full House A/S, Sydholmen 1, 2650 Hvidovre.
Hvad er persondata
Persondata er bl.a. dit navn, adresse, cpr.nr., tlf.nr. og mailadresse.

Når du handler hos Full House, indsamler vi virksomheds- og personoplysninger. Hvis du handler kontant bruger vi virksomhedsoplysninger, og hvis vi udvider samhandlen, samler vi personoplysninger til bl.a. udfyldelse af kredit- og pbs-aftale. For at kunne registrere en ordre hos Full House og fakturere denne til dig, er det nødvendigt med virksomheds- og personoplysninger.

Hvor stammer dine persondata fra?
Dine persondata kan stammer fra dig selv, fra offentlige registrer, fra Experian, fra vores sælgere og ordreafdeling.
Markedsføring
Vi sender markedsføring ud til dig via mail og sms. Du kan altid afmelde modtagelse af markedsføring fra
Full House.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?
Full House anvender dine personoplysninger i forbindelse med betaling af udestående fakturaer, kontakt ved salg/levering m.m.

I forbindelse med vores behandling deler vi om nødvendigt dine data med følgende persongrupper:

- Underleverandører
- Repræsentanter for Full House, herunder advokat og revisor

Har vi lov til det?
Full Houses behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Full House har mulighed for at anonymisere din oplysninger ved henvendelse fra dig. Vi gemmer dog oplysninger i 5 år for at overholde bl.a. bogføringsloven.

 


Dine rettigheder:
Oplysningspligt
Full House har oplysningspligt om sin behandlingen af persondata.
Indsigtsret
For at give dig mulighed for at vurdere, om behandlingen af persondata foregår lovligt, har du ret til at få indsigt i de oplysninger Full House behandler om dig.
Ret til berigtigelse
Du har som kunde ret til at få forkerte personoplysninger rettet.
Sletning af data
Full House er som dataansvarlig i visse tilfælde forpligtet til at slette personoplysninger.
Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring.

Såfremt du ønsker at gøre brug af denne rettighed, skal du kontakte Full House.
Under hensyn til behandlingen af din anmodning, anmodes du venligst at sende denne pr. e-mail til seo@fullhouse.dk eller pr. brev til Full House A/S, Sydholmen 1, 2650 Hvidovre. Du kan også vælge at ringe på 33 55 08 08, men vi anbefaler, at du retter skriftlig henvendelse.