skip to Main Content

Økologisk nyhed

Vi har nu fået økologiske sorte pillede hvidløg fra Spanien på lager, som er en helt unik type hvidløg.

I fremstillingen af sorte pillede økologiske hvidløg, er der Ingen tilsatte kemiske stoffer eller konserveringsmidler. Processen er derfor 100% naturlig. Kun varme, fugtighed og tid bringer dette produkt til livs. Det er under tørringen, at hvidløgene skifter farve, konsistens og smag. Hvidløgene bliver sorte, konsistensen blødere og smagen bliver rund og sød, så hvidløgene smager som blommer eller svesker med undertoner af balsamico og lakrids. Den skarpe smag og lugt af hvidløg forsvinder helt under forarbejdningen fra hvide til sorte hvidløg.

Du kan anvende hvidløgene på et hav af forskellige måder. Prøv f.eks. at tilføje dem til dine salater, gryderetter, marinader eller spis dem endda rå – de tilføjer en fantastisk rig smag til din ret!

Vidste du…

at hvidløg er kendt for sine antibakterielle, tarmstyrkende og immunstyrkende egenskaber. De gode nyheder er, at processen fra hvid til sort øger hvidløgs indhold af antioxidanter, så den immunboostende, antibakterielle og tarmstyrkende effekt er endnu højere i sorte hvidløg end i almindelige hvidløg, som ellers er kendt for at være ultra høj?

Dette vidunder kan ses og/eller bestilles på vores webshop eller findes i vores grøntafdeling i butikken.

Tryk her for at se og/eller bestille produktet.

Hvidløg pillede sorte

Vi ses i Fullhouse

Back To Top