Skip to content
Fullhouse totakkeverandør for fødevarebranchen

Estragonblade i eddike

330 g


Yderligere information ↓

Du kunne også være interesseret i...

Vareinformation

1242 , Haugen-Gruppen Frankrig 330 Gram 330 g 542 g 140 g Estragon, eddike, vand
Tørt og mørkt N/A Bearnaise sauce: Hakkede løg, knust peber og estragonblade indkoges med lidt af ekstrakten. Æggeblommer kommes i og piskes over svag varme til det tykner. Tilsæt smeltet smør lidt efter lidt. Sies. Finthakkede estragonblade kommes i og der smages til med salt og peber. Franske estragonblade i eddikelage. Estragonblade er en uundværlig ingrediens i bearnaise sauce og er også velegnet som smagsforstærker i kød- og fiskeretter.

Allergener

Glutenholdigt korn
Fri for
Krebsdyr
Fri for
Æg
Fri for
Fisk
Fri for
Jordnødder/peanuts
Fri for
Soja
Fri for
Mælk
Fri for
Nødder
Fri for
Selleri
Fri for
Sennep
Fri for
Sesamfrø
Fri for
Bløddyr
Fri for
Lupin
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 49,00
Energi (ENER-) (kJ) 205,00
Fedt (FAT) (g) 0,26
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,08
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 4,30
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 1,20
Kostfibre (FIBTG) (g) 6,50
Protein (PRO-) (g) 4,00
Salt (SALTEQ) (g) 0,02
Back To Top