Skip to content
Fullhouse totakkeverandør for fødevarebranchen

Rugbrød brødblanding m. solsikke

Rugbrødsmix

1 kg


Yderligere information ↓

Vareinformation

11384 , Lantmännen Cerealia Sverige 1000 Gram 1000 g 1010 g N/A FuldkornsRUGmel, HVEDEmel, RUGkerner (12%), solsikkefrø (12%), RUGsurdej, salt tilsat jod, sukker, kartoffelflager, BYGmaltekstrakt, BYGmaltmel, Emulgator (E 471), HVEDEmaltmel. Indeholder 61% fuldkorn og 60% rug.
nogle_hul.jpg fuldkorn.jpg FOREST_STEWARDSHIP_COUNCIL_MIX.jpg
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Godt adskilt fra varer med stærk lugt. Rugbrødsmix N/A Du skal bruge: 1000 g Amo Solsikke Rugbrød 20 g gær Ca. 7,5 dl lunkent vand (37°C) Brødform 3L 1. Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt melblandingen. Ælt dejen med røremaskine eller håndmixer (brug dejkroge) på laveste hastighed ca. 10-12 min. Lad dejen hvile 20 min. i røreskålen. Dejen skal have en dejtemperatur på 29-31°C for at hæve optimalt. 2. Før du kommer dejen i en smurt bageform æltes dejen ca. 1 min. Glat overfladen med en våd dejskraber. 3. Lad brødet hæve, tildækket og lunt, til den når kanten af formen, ca. 1-1,5 time. 4. Forvarm ovnen til 220°C (varmluft 200°C). Prik brødet med en våd gaffel og sæt det på en bagerist nederst i den varme ovn. Skru straks ned til 185°C (varmluft 165°C) og bag brødet færdigt i ca. 60-65 min. Tip: Det er færdigbagt, når temp. er 95°C. 5. Tag straks brødet ud af formen og lad det afkøle på en rist. Pak det ind i plastfolie efter nogle minutter, så holder det sig lækkert min. 4 dage ved stuetemperatur. Solsikkerugbrød er et rustikt og smagfuldt rugbrød, som er enkelt at bage.

Allergener

Rug (glutenholdigt korn)
Indeholder
Byg (glutenholdigt korn)
Indeholder
Hvede (glutenholdigt korn)
Indeholder
Glutenholdigt korn
Indeholder
Krebsdyr
Ikke oplyst
Æg
Ikke oplyst
Fisk
Ikke oplyst
Jordnødder/peanuts
Ikke oplyst
Soja
Ikke oplyst
Mælk
Ikke oplyst
Nødder
Ikke oplyst
Selleri
Ikke oplyst
Sennep
Ikke oplyst
Sesamfrø
Ikke oplyst
Svovldioxid og sulfitter
Ikke oplyst
Lupin
Ikke oplyst
Bløddyr
Ikke oplyst

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 359,00
Energi (ENER-) (kJ) 1503,00
Fedt (FAT) (g) 8,70
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 0,60
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 54,00
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 3,40
Kostfibre (FIBTG) (g) 13,00
Protein (PRO-) (g) 9,30
Salt (SALTEQ) (g) 1,70
Back To Top