Skip to content
Fullhouse totakkeverandør for fødevarebranchen

*Torta della Nonna 14 stykker – NYHED

Italiensk Torta della Nonna. Et frisk lag af citron creme mellem to lag mørdejsbund pyntet med pinjekerner, mandler og sukkerdrys. Udsk. 14 stk. 1400 gr.

1400 g


Yderligere information ↓

Du kunne også være interesseret i...

Vareinformation

30532 , Care Food Italien 1400 Gram 1400 g 1787 g N/A HVEDEMEL, REHYDRERET SKUMMETMÆLKS PULVER, sukker, margarine, (palme vegetabilsk fedt, solsikke vegetabilsk olie, vand, emulgator (E471), salt, aroma), ÆGGEBLOMME, SMØR, ÆG, 1,6% citronsaft, glukose fruktose sirup, modificeret majsstivelse, ris stivelse, MANDLER, sukker støv ( dextrose, sukker, HVEDE stivelse, kakaosmør), PINJEKERNER, glukosesirup, hævemiddel (E450i, E500ii), emulgator (SOJA lecitin), aroma, vegetabilsk fibre, salt. Kan indeholde spor af PEANUTS, SENNEP, ANDRE NØDDER (PISTACIE, HASSELNØD)
frost.jpg
Frost -18°C Italiensk Torta della Nonna. Et frisk lag af citron creme mellem to lag mørdejsbund pyntet med pinjekerner, mandler og sukkerdrys. Udsk. 14 stk. 1400 gr. Må ikke nedfryses igen efter optøning Optøs i 3-4 timer før servering Opbevares på køl +4°C i 1-2 dage Må ikke nedfryses igen efter optøning En frisk italiensk kage bestående af et lag citron creme , mørdejsbunde og dekoreret med pinjekerner, mandler og sukkerdrys

Allergener

Glutenholdigt korn
Indeholder
Æg
Indeholder
Mælk
Indeholder
Hvede (glutenholdigt korn)
Indeholder
Mandler
Indeholder
Pinjekerner og deres derivater
Indeholder
Nødder
Indeholder
Krebsdyr
Fri for
Fisk
Fri for
Soja
Fri for
Selleri
Fri for
Sesamfrø
Fri for
Svovldioxid og sulfitter
Fri for
Lupin
Fri for
Bløddyr
Fri for
Jordnødder/peanuts
Kan indeholde
Sennep
Kan indeholde
Hasselnød
Kan indeholde

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100g
Energi (ENER-) (kJ) 1404,00
Energi (ENER-) (Kilocalorier) 335,00
Fedt (FAT) (g) 14,50
Heraf mættede fedtsyrer (FASAT) (g) 6,60
Kulhydrater (CHOAVL) (g) 46,20
Heraf sukkerarter (SUGAR-) (g) 25,70
Protein (PRO-) (g) 4,40
Salt (SALTEQ) (g) 0,24
Back To Top